Hotel „Integra“ 3*

Hotel uspješno posluje od 2005. godine. Objekat je pažljivo renoviran tokom 2019. godine. Nalazi se u neposrednoj blizini centra Doboja. Okružen je modernim poslovnim i stambenim objektima. Posjeduje odlične prilazne puteve.

Raspolažemo sa 18 udobnih smještajnih jedinica, à la carte restoranom, aperitiv barom sa terasom, svečanim salonom u odvojenom objektu, 2 konferencijske sale i vlastitim parking prostorom.

Poznati smo kao prijatno i tiho mjesto za boravak ili za ručak sa porodicom i prijateljima, ali i kao vrhunsko mjesto za poslovne ručkove, sastanake ili seminare.

Naša usluga uključuje organizovanje porodičnih proslava i događaja u prostranom svečanom salonu, kao i usluga keteringa u Doboju i okolini.

Među brojnim zadovoljnim gostima nalaze se istaknute ličnosti iz kulturnog i naučnog života, diplomatski službenici, istaknuti privrednici, kao i vrhunski sportisti – učesnici poznatog dobojskog TV turnira šampiona ili teniskog turnira Doboj Open.

Naš hotel je dio narastajućeg lanca  turističkih objekata pod nazivom “Integra”. Posjetioci Lounge&Bar Restorana „Integra“ u Banjaluci, Aparthotela „Integra“ u Banjaluci ili Butik hotela „Integra“ u Trebinju, će u našem dobojskom objektu doživjeti već poznati ambijent i ljubaznost našeg osoblja, te osjetiti prepoznatljive okuse vrhunski pripremljene hrane.